Nieuws

Internationale topchefs in keuken restaurant Tribeca in Heeze

Claudia en Jan Sobecki van Tribeca in Heeze starten in 2019 met ‘Tribeca invites’. Een serie internationale chefs komt naar het Brabantse restaurant om samen met de tweesterrenchef plaats te nemen achter de kachel. De namen zijn bekend en reserveren kan vanaf maandag 1 april.

Modest Amaro van Atelier Amaro* in het Poolse Warschau, Tom Boury van Restaurant Boury** in het Belgische Roeselare en Christian Bau van Victor’s Fine Dining by Christian Bau in Perl-Nennig in Duitsland zijn de eerste drie namen die naar Heeze komen voor Tribeca invites’.

Jan Sobecki
Het is een nieuw initiatief van eigenaren Claudia en Jan Sobecki, die afgelopen jaar met ‘At the Chef’s Table’ hun keuken deelden met Nederlandse collega’s.

In 2019 hebben de eigenaren van restaurant Tribeca gekozen voor internationale toppers, die de Nederlandse tweesterrenchef bewondert.

Sterrenchefs
‘Europese sterrenchefs met ieder hun eigen lokale specialiteiten, specifieke signatuur en smaken van de plaatselijke culinaire kaart’, aldus het duo.

De topchefs verzorgen een eenmalig diner in samenwerking met het keukenteam van Tribeca, waarin de signatuur van de beide chefs zichtbaar is.

Modest Amaro trapt op 18 mei af, 23 juni komt Tim Boury en 16 september is het de beurt aan Christian Bau.

Keukenkamer
In de Keukenkamer zit je als gast eerste rang: oog in oog met beide chefs. Daar wordt een uitgebreid menu van twaalf gangen geserveerd. In het restaurant kun je genieten van een achtgangenmenu.

Reserveren
Reserveren kan vanaf maandag 1 april. De kosten voor het menu van 12 gangen bedragen 285 euro (alcoholvrij arrangement 225 euro). De couvertprijs voor het achtgangenmenu is 225euro (alchoholvrij 195 euro).

Ontvangst met aperitief en amuses, wijn- of alcoholvrij arrangement, water en koffie- of theeservies zijn inbegrepen. Reserveren kan via de website van restaurant Tribeca in Heeze.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Kazen voor bij het vuur en welke wijnen je daar bij drinkt

Volgend artikel

Japanse kersenbloesem op het menu bij Hotel Okura Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.