Nieuws

Internationale prijs voor Kruisherenhotel Maastricht

Een mooie internationale erkenning voor het Kruisherenhotel Maastricht. Eigenaren Camille Oostwegel en Camille Oostwegel jr. hebben in Parijs de zogeheten ‘Grand Prix Best Charming Hotel in Europe’ in ontvangst mogen nemen. Deze awards worden uitgereikt aan de beste hotels in Europa.

Kruisherenhotel Maastricht was één van de vijf finalisten en is naar eigen zeggen het eerste Nederlandse hotel dat de Grand Prix Best Charming Hotel in Europe in ontvangst heeft mogen nemen.

Camille Oostwegel
‘Het is mooi om deze gerenommeerde internationale award te winnen voor ons familiebedrijf’, aldus Camille Oostwegel jr. ‘Het is een erkenning voor onze teams, die dag in en dag uit de hoge verwachtingen van onze gasten waarmaken.’

Awards
De Villégiature Awards worden sinds 2003 uitgereikt aan de beste hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

De jury bestaat uit 22 toonaangevende journalisten met vijftien verschillende nationaliteiten die de hotels persoonlijk bezoeken en beoordelen.

Oostwegel Collection
Het Kruisherenhotel is gevestigd in het centrum van Maastricht en huisvest in een voormalig klooster en een monumentale gotische kerk. Het vijfsterrenhotel telt zestig kamers en is onderdeel van Oostwegel Collection.

Reserveren
ChefsFriends feliciteert de familie Oostwegel van harte met het winnen van deze prijs. Wil je Kruisherenhotel Maastricht ervaren, volg dan deze link voor het maken van een reservering.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wild eten bij 27 restaurants in de Achterhoek

Volgend artikel

Wijnkaart restaurant Ciel Bleu in Amsterdam bekroond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.