Nieuws

Internationale 3D dinershow bij Hotel New York in Rotterdam

Hotel New York haalt de internationale 3D dinnershow Hoshena naar Nederland. Vanaf donderdag 8 oktober is dit innovatieve dinerconcept vier dagen per week te zien en te beleven in Rotterdam. ‘Een illusionair feest voor de zintuigen’, zo belooft general manager Roel Dusseldorp.

Na Londen, Dubai en Stockholm zet 3D dinenrshow Hoshena voet aan de grond in Rotterdam. Een innovatief dinerconcept dat een illusionair feest voor de zintuigen is.

Gasten worden vervoerd naar een denkbeeldig land waar smaken en emoties met elkaar verbonden zijn en koningen, koninginnen, feeën en vulkanen tot leven komen op tafel.

Edward de Ridder
Tijdens deze interactieve dinnershow wordt het sprookjesachtige koninkrijk van Hoshena door middel van een zevengangenmenu tot leven gebracht. Het diner is samengesteld door chef-kok Edward de Ridder van NY Basement, het fine dining-restaurant van Hotel New York.

Projectie
De show wordt geprojecteerd op iedere tafel door middel van projectors en naast iedere tafel op een spiegel en mannequin. De koningin van Hoshena begeleidt haar gasten tijdens het diner als vertellend door deze ervaring.

Roel Dusseldorp
General manager Roel Dusseldorp is er trots op dat hij iets unieks heeft binnengehaald. ‘Een innovatief concept dat een mooie aanvulling is voor wat Hotel New York al te bieden heeft.’

Hoshena
Dinnershow Hoshena is gemaakt door Hoshena Productions uit Dubai en wordt in Europa vertegenwoordigd door M.I. Hospitality Concepts uit Den Haag van eigenaren Inge en Michel Gesthuizen.

Iedere donderdag tot en met zondag te reserveren. Op zondag is er een matineevoorstelling. Op de resterende dagen is er gelegenheid om de show exclusief te reserveren. De kosten voor het diner en de show bedragen 95 euro.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Waarom de jacht zo belangrijk is voor smakelijk wild

Volgend artikel

Restaurant Bentinck serveert tien gangen op 10 oktober

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.