Nieuws

Inspiration Lunch bij Beluga Loves You van Servais Tielman

Kersvers sterrestaurant Beluga Loves You in Maastricht serveert vanaf deze week iedere vrijdag en zaterdag een Inspiration Lunch. Vier gangen van chef Servais Tielman met daarin de mooiste dagverse producten die het keukenteam heeft kunnen vinden.

Sterreninspiratie, zo kondig sterchef Servais Tielman de Inspiration Lunch van zijn Beluga Loves You in Maastricht aan. Vanaf vandaag beschikbaar op vrijdag en zaterdag en te reserveren tot en met de carnavalsdagen (zondag 22 februari).

Dagverse producten
Deze lunch bestaat uit vier gangen met daarin de mooiste dagverse producten die Servais en zijn team kunnen vinden. Voor 85 euro te reserveren. Een wijnarrangement, mineraalwater en koffie of thee met friandises zijn inbegrepen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Gaan koks meer gerechten uitserveren in restaurants?

Volgend artikel

Alain Caron over Sergio Herman

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.