Nieuws

Ingrediënten uit polder in herfstmenu De Nieuwe Polderkeuken

Het is herfst in restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk. Chef-kok en eigenaar Frank Streefland serveert tot en met 31 oktober van van dinsdag tot en met zaterdag zijn zogeheten Herfst Deal, een vijfgangenmenu met ingrediënten uit de Nederlandse polder voor 49,50 euro.

Genieten van een vijfgangendiner met ingrediënten rechtstreeks uit de Nederlandse polder. Dat is de Herfst Deal van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk.

Menu van vijf gangen
Tot en met 31 oktober kun je op dinsdag tot en met zaterdag terecht voor een menu van vijf gangen voor 49,50 euro, inclusief amuses en brood.

Reserveren
Reserveren kan via de website van het restaurant of door te bellen met (0182) 60 20 16. Vermeld erbij dat je komt voor de Herfst Deal, aangezien een beperkt aantal reserveringen mogelijk is.

De polder als inspiratiebron

Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk reist dagelijks door de polder naar zijn restaurant (en naar huis). Het bleek een inspiratiebron voor een bijzonder dessert: de Chocoladeboom. Hij trapte er onze rubriek ‘In de kaart kijken’ mee af.

Vorig artikel

All-in-Spektakel bij De Lindehof in oktober

Volgend artikel

Claudia en Jannis Brevet vieren 15 jaar Inter Scaldes met glossy

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.