Nieuws

In Pulitzer’s Bar kies jij jouw favoriete cocktail met je neus

Pulitzer’s Bar staat tijdens de Amsterdam Cocktail Week in het teken van geur. Van 16 tot en met 22 maart word je als gast uitgedaagd een cocktail te kiezen op basis van geur en zonder te weten wat de ingrediënten zijn.

Voor de Amsterdam Cocktail Week slaan Pulitzer’s Bar, London Essence en William George Rum de handen ineen. Dit betekent dat het in de klassieke hotelbar van Pulitzer Amsterdam van 16 tot en met 22 maart draait om geur.

Kokosnoot
Speciaal voor deze nieuwe ervaring zijn cocktail gecreëerd met kokosnoot, mango & pimento, macadamia & munt en kersen & tonka als hoofdingrediënten.

Geur
De geuren van deze ingrediënten spelen de hoofdrol en op basis van je favoriete geur kies jij je favoriet. Alle cocktail bevatten de witte William George Rum en London Essence.

Rum
Daarnaast is er de mogelijkheid om je te verdiepen in de combinatie van rum en geur tijdens een masterclass op vrijdag 20 maart. Op zaterdag wordt Pulitzer’s Bar omgetoverd tot een Tiki Rum Bar.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nederlandse chefs genomineerd voor The Best Chef Top 100

Volgend artikel

‘Pommery menu’ bij Carelshaven in Delden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.