Nieuws

In november woensdagspecial bij l’Atelier Gulpen

Restaurant l’Atelier in Gulpen gaat in de maand november iedere woensdag een speciaal arrangement serveren. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz laten bovendien weten per 1 november op zondagavond, maandag en dinsdag gesloten te zijn. Voor de liefhebber zijn 27 oktober en 15 november nog enkele plekken beschikbaar aan de wijnmakerstafel.

‘We hebben na heel lang twijfelen toch besloten om onze openingsdagen te wijzigen’, zo laat Ellen Kinkartz van restaurant l’Atelier in Gulpen weten aan ChefsFriends. ‘Hierdoor wordt de balans in ons team beter, en komt er eveneens een beter evenwicht tussen ons privéleven en de zaak.’

Diner en lunch
Per 1 november zijn de deuren van de eetgelegenheid gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag.

Dat betekent dat je dan van woensdag tot en met zaterdag terechtkunt voor het diner. Op donderdag, vrijdag en zondag is er gelegenheid om te lunchen.

Lees ook: Jubilerend l’Atelier in Gulpen serveert smakelijke Limburgse gastvrijheid

Hans Kinkartz
‘In de maand november wordt de woensdagavond extra uitgelicht en een speciaal ‘woensdagarrangement’, aldus Ellen, met haar man Hans Kinkartz eigenaar van het bij JRE-Nederland aangesloten restaurant.

Wijnmakerstafel
Zondag 27 oktober en vrijdag 15 november is bij l’Atelier een zogeheten wijnmakerstafel, waarbij wijnen uit een speciaal gebied de hoofdrol spelen.

De eerste keer zijn dat de Dolomieten in Italië, de andere avond gaat het om Hongarije. Er wordt een menu van vijf gangen geserveerd inclusief een wijnproeverij.

Reserveren
Er is nog een ‘zeer beperkt aantal’ plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en reserveringen voor de wijnmakerstafels, een lunch of een diner volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wagyu, het vlees dat je een keer moet hebben gegeten

Volgend artikel

Culinaire zeiltocht ‘Wild op het Water’ van Reederij Oosterschelde

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.