Vacatures

In den Rustwat Rotterdam zoekt zelfstandig werkend kok

Vacature – In de keuken van restaurant In den Rustwat in Rotterdam is vanaf 1 september plek voor een zelfstandig werkend kok. Wil jij met een ambitieus team de volgende stap zetten en ga jij voor de allerbeste kwaliteit, dan moet je nu reageren!

In den Rustwat is gelegen aan de Honingerdijk in het Rotterdamse Kralingen. Het restaurant van chef-kok en eigenaar Marcel van Zomeren huisvest in een monumentale herberg en beschikt ook over een Oranjerie.

Michelin
Recent is het interieur gedeeltelijk vernieuwd en zijn een nieuwe huisstijl en website geïntroduceerd. Michelin heeft het restaurant bovendien beloond met een Bib Gourmand, de beloning voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Marcel van Zomeren
Vanaf 1 september is in de keuken plek voor een zelfstandig werkend kok met ambitie. Iemand die wil meehelpen om met het ambitieuze team de volgende stap te zetten en die gaat voor de allerbeste kwaliteit.

Reageren
Wil je meer weten over de vacature of direct solliciteren, neem dan contact op via (010) 413 41 11 of stuur een e-mail naar info@idrw.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Raymond Prinsen start restaurant in Bredevoort

Volgend artikel

Tien jaar FG Restaurant: François Geurds serveert jubileummenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.