Nieuws

In den Rustwat Rotterdam viert heropening met specials

In den Rustwat heeft twee specials samengesteld om te vieren dat de deuren van het Rotterdamse restaurant na een heftige periode weer zijn geopend. Op donderdag en vrijdag kun je genieten van een driegangenlunch voor 25 euro, en van dinsdag tot en met donderdag is er een Midweek Summer Special.

‘Wat is het fijn om weer open te zijn’, zo lezen we in de nieuwsbrief van het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant In den Rustwat in Rotterdam.

Marcel van Zomeren
Om dit met zijn gasten te kunnen vieren, heeft eigenaar en chef-kok Marcel van Zomeren twee specials geïntroduceerd.

Alliance Gastronomique
De Alliance (Gastronomique) Midweek Summer Special is een menu van vier gangen all-in. Deze wordt geserveerd op dinsdag, woensdag en donderdag, en de kosten per persoon bedragen 85 euro.

Lunchen
Voor de lunchliefhebbers is er de Gastronomische Lunchspecial. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor 25 euro.

Geef in beide gevallen bij je reservering aan dat je gebruik wilt maken van één van de specials.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Okura Amsterdam introduceert iced afternoon tea in Serre

Volgend artikel

Video: het restaurant van Ewout Eleveld op Parc Broekhuizen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.