Nieuws

Imko Binnerts publiceert kookvideo’s op YouTube

Imko Binnerts is begonnen met het publiceren van kookvideo’s op YouTube. De eigenaar van Puur Zee restaurant en bistro in Wijk aan Zee neemt iedere week een nieuw recept op. De eerste aflevering staat online en daarin maakt hij hete kip met aubergine.

Onder de noemer ‘wat eten we vandaag’ is Imko Binnerts gestart met het opnemen van kookvideo’s. In de eerste video bereidt hij hete kip met aubergine en daarbij serveert hij pandanrijst.

Receptuur
Hij neemt de ingrediënten met je door en laat je vervolgens zien hoe je de smakelijke maaltijd op tafel krijgt. Aan het eind van de video zie je nogmaals de receptuur, waardoor het dus een koud kunstje wordt zijn maaltijd thuis klaar te maken.

Wijn
Ben je benieuwd, dan kun je terecht op de YouTube-pagina van Puur Zee. Voor de liefhebber is er ook een wijnadvies.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Stephan Stokkermans over de 1,5 meter-economie bij Huis ter Duin

Volgend artikel

Update coronavirus: deuren restaurants dicht tot 20 mei

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.