Nieuws

IJslunch bij Sense in Den Bosch

Sterrestaurant Sense in Den Bosch komt op zaterdag 11 mei met een exclusieve lunch waarbij ijs in de hoofdrol staat. Wie aanschuift, krijgt ook het boek IJs & Co mee naar huis.

Chef-kok Dennis Middeldorp verzorgt de ijslunch samen met Aniek Keijsers, ijsmaakster en schrijfster van het boek IJs & Co. Samen hebben ze een 4-gangenlunch in elkaar gezet die geheel in het teken staat van ijs.

De lunch start om 12.00 uur en duurt tot 14.00 uur, en kost 65 euro. Dit is inclusief het boek IJs & Co. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten te lunchen op het geheel vernieuwde terras.

Reserveren voor de exclusieve ijslunch kan door te bellen met 073-6144208.

Restaurant Sense is gevestigd aan het Jeroen Boschplein in ’s-Hertogenbosch en beschikt over een Michelinster. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Blog: Traditie en vernieuwing hand in hand bij Château Neercanne

Volgend artikel

‘4=2-actie’ bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.