Nieuws

IJshockeyen op dakterras van Ramada Apollo Amsterdam Centre

Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre blijft het dakterras van Floor 17 op een bijzondere manier gebruiken. Eerder al kon je op 85 meter hoogte terecht om te schaatsen of te slapen in een ‘air-bubble’, deze winter is een ijshockeyveld gerealiseerd en kun je er terecht voor een spelletje curling.

Voor 60 euro kun je met maximaal zes personen een uur losgaan op de ijshockey- of curlinbaan van hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Floor 17
Extra bijzonder is dat deze is gerealiseerd op 85 meter hoogte, op het dakterras van Floor 17. Het bedrag wordt omgezet in een tegoed dat kan worden uitgegeven aan eten en drinken tijdens het spel. Glühwein en warme chocolademelk worden uiteraard geschonken.

Rooftop terras
Bij een reservering is het mogelijk de gehele rooftop tot je beschikking te hebben, dus voor een feestje of uitje is het een zeer geschikte plek.

Curling
Je kunt ijshockeyen en curling spelen tot en met 3 februari. Op werkdagen van 17.00 tot 22.00 uur en in het weekeinde van 12.00 tot 22.00 uur. Reserveren kan via de website van Floor 17.

Ben je na afloop hongerig, dan kun je voor 32,50 euro per persoon genieten van het speciale driegangenmenu ‘Curl & (Sk)ate’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Win receptenwaaiers vega, tapas, sushi en smoothie

Volgend artikel

Vive la Vie Groningen viert vijfde verjaardag met lustrummenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.