Iedere maand special dinner bij FG Restaurant Rotterdam
François Geurds gaat in zijn met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant in Rotterdam iedere eerste woensdag van de maand een zogeheten ‘Special Dinner’ serveren. Het eerste diner vindt plaats op woensdag 1 april en heeft ‘pastry’ als thema: zoet en hartig gecombineerd met een champagneproeverij.
De woensdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn, althans de eerste woensdagen van de maand’, zo laat François Geurds weten.
François Geurds
Iedere maand serveert de chef in FG Restaurant ‘een diner met een thema, maar dan wel een thema op tweesterrenniveau’.
De eerste is op 1 april en heeft als thema pastry. ‘Zowel zoet als hartig, gecombineerd met een champagne tasting.’
Asperges
Verder op de planning: asperges (6 mei), kaas (3 juni), kaviaar (1 juli), vega (2 september), Aruba (7 oktober), wild (4 november) en witte truffel (2 december).
Vijf gangen
Alle special dinners bestaan uit vijf gangen, inclusief amuses, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises. Voor meer informatie en de prijzen kun je terecht op de website van FG Restaurant.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.