Nieuws

Hotelier Camille Oostwegel jubileert en trakteert zijn gasten

Feest in Limburg! Hotelier Camille Oostwegel zit 35 jaar in het vak en trakteert gasten die komend jaar verblijven in één van zijn hotels. ‘Er is een speciale jubileumgids ontwikkeld en daarin zitten 35 vouchers met aanbiedingen van onze vaste leveranciers en partners en onze eigen bedrijven.’

‘Op 1 september 1980 begon ik als zelfstandig ondernemer met mijn eerste kasteelexploitatie en vier medewerkers’, aldus Camille Oostwegel, inmiddels eigenaar van Camille Oostwegel ChâteauHotels en -Restaurants.

Château St. Gerlach
Op diezelfde datum in 2015 werd het feestjaar officieel afgetrapt. Bovendien werd het startsein gegeven voor de restauratie en nieuwbouw van Kasteelhoeve Broers & Le Pavillon.

Dit Rijksmonument is gelegen naast Château St. Gerlach (foto) in Valkenburg en gaat dienst doen als vergaderlocatie, landgoedwinkel en ontmoetingsruimte en rustpunt voor fietsers en wandelaars. De opening staat gepland voor halverwege 2016.

Jubileumgids
‘Al onze gasten ontvangen komend jaar bij hun verblijf een jubileumgids’, zo laat Maud de Graaff namens de hotelonderneming weten aan ChefsFriends.

‘Hierin blikken wij terug op 35 hoogtepunten van de afgelopen 35 jaar. Bovendien zitten er 35 vouchers in, waarmee gasten gebruik kunnen maken van mooie aanbiedingen. Zowel in onze eigen bedrijven als bij onze vaste leveranciers en partners.’

Familiebedrijf
‘Te denken valt aan kortingen op entreebewijzen voor musea, stadswandelingen, delicatessenwinkels en onze eigen restaurants.’

De toekomst voor het familiebedrijf ziet er rooskleurig uit. Recent is Camille Oostwegel junior in dienst getreden als directeur business development.

Foto: Beemflights

Vorig artikel

Oranjerie van In den Rustwat in Rotterdam vernieuwd

Volgend artikel

Kruidvat en Fletcher verkopen weer hotelovernachtingen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.