Nieuws

Hotelarrangementen Blokker en Princess Hotel Collection

Na Fletcher Hotels en Kruidvat trappen nu Blokker en Princess Hotel Collection hun jaarlijkse samenwerking af. Tot en met zondag 1 november kan in de winkels van de retailketen en online een hotelarrangement van twee nachten inclusief ontbijt voor twee personen worden gekocht voor 99 euro.

Het is inmiddels al een beetje een traditie, de halfjaarlijkse hotelactie van Blokker. Gedurende een periode van ruim vier weken, tot en met 1 november, kunnen klanten van de retailketen in de winkel of online een voordelig hotelarrangement aanschaffen.

Golden Tulip-hotels
Voor 99,00 euro verblijf je met twee personen twee nachten inclusief ontbijt in een geselecteerd hotel. Princess Hotel Collection verzorgt de hotelovernachtingen. Je kunt overnachten bij hotels van de ketens Golden Tulip en Princess Hotel Collection.

Hotelvouchers
Dit jaar is het voor het eerst ook mogelijk te verblijven in België. Die overnachtingen gaan via de onderneming Different Hotels, die twaalf hotels exploiteert bij onze zuiderburen.

De Blokker Hotelvouchers zijn verkrijgbaar tot en met zondag 1 november. Ze zijn aan te schaffen in alle Blokker-winkels in Nederland en via de website Blokkerhotelactie.nl.

Princess Hotel Collection bestond op 1 juli één jaar en vierde dat met een speciale actie voor consumenten. In ons land exploiteert de onderneming negen hotels.

Fletcher en Kruidvat
De hotelovernachtingen van Fletcher Hotels en Kruidvat waren te koop tot en met 20 september.

Vorig artikel

Met privéchauffeur en Mercedes naar Merlet tijdens FIJNproeven

Volgend artikel

Eerste Nederlandse W Hotel opent in centrum Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.