Nieuws

Hotel The Dylan Amsterdam wint Talkies Terras Award

Het Amsterdamse vijfsterrenhotel The Dylan heeft de Talkies Terras Award gewonnen. Volgens de organisator is het hotel ‘het best bewaarde geheim van de hoofdstad. Te midden van het hotel bevindt zich een oase van rust, waar je de hele dag heerlijk kun vertoeven.’

De Talkies Terras Award is donderdag 2 juni uitgereikt aan hotel The Dylan in Amsterdam. General manager René Bornmann kreeg de bijbehorende prijs uitgereikt door hoofdredacteur Kristina Bozilovic.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de winnaar werd eveneens de Talkies Terras Special gelanceerd, inclusief terras guide. Deze ligt nu in de winkels.

Hotel met sterrestaurant

Vinkeles is het met één Michelinster bekroonde restaurant van hotel The Dylan in Amsterdam. Executive chef Dennis Kuipers en chef de cuisine Jurgen van der Zalm verschenen voor onze camera voor de rubriek Chef2Chef.

Vorig artikel

Vlog: Surf, Turf & Wine bij Schmidt Zeevis Rotterdam

Volgend artikel

Jonge ondernemers openen in Papendrecht De Ertepeller

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.