Nieuws

Hotel Pulitzer Amsterdam stelt voormalig sterchef aan

De food & beverage in hotel Pulitzer Amsterdam komt in handen van Jeroen Robberegt. De nieuwe executive chef leerde het vak in door Michelin bekroonde eetgelegenheden en kookte in 2007 een ster bij Karel V in Utrecht. Hij komt over van restaurant Gare du Sud, waar hij culinair adviseur was.

Pulitzer Amsterdam meldt de aanstelling van Jeroen Robberegt als executive chef aan ChefsFriends. Hij wordt eindverantwoordelijk voor restaurant Jansz, Pulitzer’s Bar en lobbybar Pause.

Jeroen Robberegt
In 2007 trad Jeroen toe tot de lijst met daarop de door Michelin bekroonde chefs, nadat hij een ster kreeg als chef-kok van restaurant Karel V in Utrecht.

Hij werkte negen jaar in die keuken en was vervolgens actief voor het Miele Experience Centre in Vianen en restaurant Gare du Nord in Utrecht.

Michelin
Leuk om te vermelden is dat Jeroen, die ook SVH Meesterkok is, onder leiding van Cees Helder werkte toen restaurant Parkheuvel in Rotterdam in 2002 als eerste Nederlandse restaurant drie Michelinsterren behaalde.

ChefsFriends feliciteert Jeroen van harte met zijn aanstelling en wenst hotel Pulitzer Amsterdam en de nieuwe executive chef veel succes.

Vorig artikel

Foto’s Jamie’s Italian van Jamie Oliver in Den Haag

Volgend artikel

‘Bike Break’ bij hotel Hilton The Hague in Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.