Nieuws

Hotel Pulitzer Amsterdam opent lobbybar Pause

Hotel Pulitzer Amsterdam heeft de horecavoorzieningen compleet. Nadat eerder al Jansz. en Pulitzer’s Bar openden, is sinds deze maand ook Pause operationeel. ‘Een one stop shop in het hart van het hotel die balanceert tussen elegante bar, verfijnd café en to go-concept’, aldus de initiatiefnemers.

Pause, de nieuwste horecahotspot van het gerenoveerde hotel Pulitzer Amsterdam, houdt het midden tussen een elegante bar, een verfijnd café en een to go-concept.

Jansz. en Pulitzer’s Bar
De gelegenheid ligt direct aan de recent gerenoveerde tuinen. In het hotel zijn ook Jansz. en Pulitzer’s Bar gerealiseerd.

Lichte gerechten
Op de kaart lichte gerechten, wijnen en verschillende soorten koffie. In de ochtend de plek voor een ontbijt en ’s middags neem je er plaats voor een lunch.

Nederlandse touch
In het interieur verbindt Pause historisch en modern vakmanschap in eclectisch design met een Nederlandse touch.

Terras
Het terras ligt direct aan één van de gerenoveerde binnenplaatsen en tussen de historische panden. Pause is dagelijks geopend van 7.00 tot 21.00 uur.

Verbouwing
Hotel Pulitzer Amsterdam heropende vorige maand na een grootscheepse verbouwing. Via deze link kun je de foto’s bekijken.

Vorig artikel

Sterchef Marcel van der Kleijn met Calla’s naar het strand

Volgend artikel

Vlog DH17 Zoomer Whisky- en Rumfestival Bergen op Zoom

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.