Nieuws

Hotel Pulitzer Amsterdam introduceert Rembrandt Package

Ter nagedachtenis aan Nederlandse grootste kunstenaar introduceert Pulitzer Amsterdam de Rembrandt Package. Tijdens een verblijf van twee dagen in het hotel, treed je als gast in de voetsporen van de schilder middels onder andere een bezoek aan het Rijksmuseum en een wandeltocht.

In 2019 is het 350 jaar geleden dat Rembrandt van Rijn stierf en daarom staat het jaar in het teken van de Hollandse Meester.

Rijksmuseum
Om Nederlandse grootste kunstenaar te eren, kun je bij Pulitzer Amsterdam terecht voor de Rembrandt Package.

Je verblijft twee nachten in het hoofdstedelijke hotel, maakt een wandeltocht door de Jordaan, bezoekt het Rembrandt Huis en het Rijksmuseum en geniet van een cocktail en dagelijks ontbijt.

Kunst
Voor de allesomvattende kunstervaring is het advies om te overnachten in de Art Collector’s Suite. Het ontwerp van die kamer is geïnspireerd op een toegewijde kunstverzamelaar die in de zeventiende eeuw in het grachtenpand woonde.

Prinsengracht
De Rembrandt Package is beschikbaar vanaf 697 euro gebaseerd op twee personen en een verblijf van twee nachten. Reserveren kan via de website van Pulitzer Amsterdam, dat is gevestigd aan de Prinsengracht.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

’t Kalkoentje in Rhenen koppelt goed koken aan oprecht enthousiasme

Volgend artikel

Wijnmakersdiner met Spaanse wijnen bij Dorset in Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.