Nieuws

Hotel Okura Amsterdam viert Rembrandtjaar met arrangement

Omdat het in 2019 350 jaar geleden is dat Rembrandt van Rijn stierf, staat het jaar in het teken van de Hollandse Meester en de Gouden Eeuw. Voor Hotel Okura Amsterdam reden het ‘Rembrandtjaar-arrangement’ te introduceren. Leer alles over de wereldberoemde schilder en geniet van de faciliteiten van het hotel.

Rembrandt van Rijn is één van de meest geliefde Nederlandse schilders. Hij wordt gerekend tot ’s werelds beste en meest beroemde kunstenaars.

Rembrandt van Rijn
In 2019 is het 350 jaar sinds zijn overlijden en wordt zijn leven en nalatenschap gevierd met tentoonstellingen door het hele land.

Hotel Okura Amsterdam introduceert het ‘Rembrandtjaar-arrangement’. Struin door de 17e eeuwse straten en ontdek met een wandelroute de belangrijkste plekken die verbonden zijn aan het leven en werk van Rembrandt van Rijn.

Rijksmuseum
Tijdens een bezoek aan het Rijksmuseum word je ondergedompeld in de Nederlandse geschiedenis en aanschouw je één van de beroemdste schilderijen ter wereld: de Nachtwacht.

Daarnaast presenteert het Amsterdamse museum diverse Rembrandt-tentoonstellingen en evenementen.

Spa & wellness
Na deze culturele dag trek jij je terug in de serene omgeving van Hotel Okura Amsterdam en kun je gebruikmaken van de faciliteiten van Nagomi Health, met binnenzwembad, jacuzzi en fitnessruimte.

Overnachting
Het arrangement is inclusief overnachting in een kamertype naar keuze, uitgebreid ontbijtbuffet, fietsverhuur, Rembrandt-wandelroute, toegangskaarten tot het Rijskmuseum, 24-uurs kaart voor het openbaar vervoer en toegang tot Nagomi Health.

Reserveren
Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van Hotel Okura Amsterdam.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Rondleiding bij Jo Ann door Emiel Kwekkeboom

Volgend artikel

Mannenavond bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.