Nieuws

Hotel New York heeft Vrouwen van Rotterdam Arrangement

Alleen voor vrouwen: het Vrouwen van Rotterdam Arrangement van Hotel New York. Een overnachting, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, afternoon tea, toegangskaart expositie in Museum Rotterdam en OV-kaart. Te boeken tot en met 1 oktober voor een vanaf-prijs van 110,50 euro per persoon.

Kom een paar dagen naar Rotterdam met je beste vriendin, je moeder of je zus en ontdek het Vrouwen van Rotterdam Arrangement.

Ontbijt en afternoon tea
Je verblijft één nacht op een patiokamer in Hotel New York, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een afternoon tea.

Expositie
Het arrangement is inclusief entreebewijs voor de expositie Vrouwen van Rotterdam in Museum Rotterdam. Deze toont hoe de positie van vrouwen tijdens de wederopbouw veranderde. Van letterlijk handelingsonbekwaam in de jaren ’40 en ’50 tot de protestgeneratie van de jaren ’60 en ’70.

Reserveren
De expositie is te zien tot en met 1 oktober 2017. Tot die datum is het dan ook mogelijk om het arrangement met een vanaf-prijs van 110,50 euro te reserveren. Dat kan telefonisch via (010) 439 05 55.

Vorig artikel

Sterrenchefs koken tijdens evenement Asperges op de Velden

Volgend artikel

Diner van chefs Bilderberg tijdens nieuwe Proef de Sterren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.