Nieuws

Hotel New York Rotterdam opent privébioscoop

In het Rotterdamse hotel New York kun je sinds 14 december je privébioscoop reserveren. In samenwerking met The(Any)Thing is één van de zalen omgetoverd tot een ‘on demand privé filmervaring’ voor twee personen. Welke film je kijkt, bepaal je zelf. Voor deze bijzondere activiteit geldt een vanaf-prijs van 59 euro.

‘Hoe leuk is het als je naast een hotelkamer ook direct je privébioscoop kunt boeken’, laat general manager Roel Dusseldorp weten. ‘Ook filmliefhebbers die niet blijven overnachten, zijn van harte welkom voor deze unieke ervaring. Een avondje uit kan nu volledig binnen de hotelmuren plaatsvinden en dat is natuurlijk een absolute meerwaarde.’

De missie van The(Any)Thing is om gasten weg te blazen met ‘een ervaring die anders is dan elke andere bioscoop’.

The Cabin
Het hotel meldt dat gasten van alle gemakken worden voorzien. Zo biedt het concept de mogelijkheid om de film te kijken die je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. Ook biedt deze ervaring jou als gast de luxe om zelf de instellingen te bepalen voor temperatuur, volume en licht in de zaal en kun je de film op ieder gewenst moment pauzeren.

The Cabin, zoals de privébioscoop heet, is van zondag tot en met donderdag geopend van 08.00 uur tot 23.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 23.30 uur. De prijzen variëren vanaf 59 euro.

Lees ook:
Martijn Kajuiter naar hotel De Cantharel: ‘Direct een match’
The Collector in Den Haag sluit aan bij WorldHotels
Overnachten op het water bij Strandhotel Cadzand-Bad

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s van restaurant YANO in Rotterdam

Volgend artikel

Jacob Jan Boerma serveert truffels bij Parc Broekhuizen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.