Nieuws

Hotel New York en ss Rotterdam openen pop-up winkel

Hotel New York en ss Rotterdam hebben een pop-up winkel geopend in de bekende Koopgoot in Rotterdam. De winkel in het centrum is tot en met 31 december zeven dagen per week geopend en staat vol met cadeaus voor de komende feestmaanden.

De kadowinkel, zoals de naam luidt, is het resultaat van ‘bijzondere tijden die vragen om creatieve ideeën en initiatieven’, zo laat eigenaar WestCord Hotels weten aan ChefsFriends.

Koopgoot
De koopgoot stelt een van de leegstaande winkelpanden beschikbaar om deze oer-Rotterdamse bedrijven een plek in het centrum te bieden.

Feestdagen
Je kunt er terecht voor cadeaus voor de komende feestdagen. Van sleutelhangers tot servies, bedlinnen, (kinder)kleding en stroopwafels.

‘Iedereen kan in de pop-up winkel zijn of haar cadeaupakket samenstellen. Geschikt voor de dobbelavonden met Sinterklaas, voor onder de kerstboom of als uniek verjaardagsgeschenk.’

De winkel in de Koopgoot is tot en met 31 december zeven dagen per week geopend.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Meer dan 140 plantaardige recepten in Bish Bash Bosh!

Volgend artikel

Het Roode Koper opent vakantievilla op de Veluwe

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.