Vacatures

Hotel Mercure Amsterdam West zoekt een junior souschef

Vacature – Mercure Amsterdam West is een dynamisch viersterrenhotel, waar mensen vanuit de hele wereld verblijven voor zaken en/of ontspanning. In het keukenteam is plek voor een junior souschef, die het ‘de normaalste zaak van de wereld vindt om de gasten een nieuwe ‘experience’ te kunnen bieden’.

Profiel
Mercure Amsterdam West is een dynamisch viersterrenhotel waar mensen vanuit de hele wereld verblijven voor zaken en/of ontspanning.

Het hotel beschikt over 152 kamers, een restaurant, een bar met terras en veertien vergaderzalen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A4, A9 en A10.

Voor het keukenteam wordt gezocht naar een junior Souschef! Je hebt in het hotel een belangrijke rol: jij vindt het de normaalste zaak van de wereld om gasten een nieuwe ‘experience’ te kunnen bieden. Samen met jouw collega’s ben jij hierin een belangrijke schakel.

Wat wordt er verwacht?
Jij neemt de verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden in de keuken, zoals zelfstandig het eten prepareren en het bereiden van de gerechten. Dit pas jij toe met de juiste kennis, technieken en methodes.

Daarnaast zit leidinggeven in je bloed, ben je creatief, geef je input voor de menukaarten, ben je operationeel verantwoordelijk en neem je je verantwoordelijkheid als de chef en souschef afwezig zijn.

Eisen
• MBO-niveau 3: zelfstandig werkend kok (diploma vereist);
• Teamplayer;
• Stressbestendig;
• Flexibel;
• Creatief.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
• Fulltime dienstverband;
• Goed salaris;
• Reiskostenvergoeding;
• Fisc free mogelijkheden;
• Kortingen bij diverse hotels binnen de Event Groep;
• Mogelijkheid bijwonen cursussen;
• Bedrijfskleding;
• Creatieve vrijheid;
• Gezellig team.

Ben jij niet bang om je handen vies te maken en jouw creatieve gedachten te gebruiken om zo de gasten te verrassen?

Heb jij geen bezwaar om onregelmatige diensten te werken en herken jij jezelf in de bovenstaande eisen? Twijfel dan niet en REAGEER NU!

Contact
Je kunt contact opnemen met onze chef-kok Kevin van der Tang, te bereiken op (020) 512 67 24 of H1315-KC@accor.com, of met Jolien van Leeuwen, te bereiken op (020) 512 67 21 of H1315-DM@accor.com.

Mercure Amsterdam Airport

Vorig artikel

‘Ongezouten mening’-dagen bij restaurant De Rozario Helmond

Volgend artikel

Boschendal-picknick in tuin bij Central Park in Voorburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.