Hotel Hilton Amsterdam introduceert pizza en champagne
Pizza en champagne. Tot en met 14 november staat deze combinatie op de kaart bij Hilton Amsterdam. In de Half Moon Lounge wordt de klassieker onder de pizza’s – de Pizza Napolitano – geserveerd in combinatie met één van de beschikbare champagnes in het hoofdstedelijke hotel.
Hilton Amsterdam laat weten de exclusieve Napolitaanse pizza te introduceren in combinatie met champagne. In Half Moon Lounge staat de klassieker onder de pizza’s tot en met 14 november op de kaart.
Bubbels
De eigentijdse combinatie met bubbels verleent het oorspronkelijke simpele streetfood uit Napels een gastronomisch tintje.
Speciale pizza-champagnevariaties woren geserveerd vanaf 20 euro per persoon, inclusief een glas prosecco. Voor de introductie in Amsterdam staat de gespecialiseerde chef Dario Guerrasio in de keuken.
Pizza Napolitano
Van oudsher wordt de Napolitaanse pizza op straat gegeten. Dubbel geklapt met bier, cola of een licht bruisende wijn. Die in de Half Moon Lounge wordt naar keuze met champagne geserveerd. Een combinatie van chique eenvoud en elegantie, die zijn oorsprong vindt in het hedendaagse New York.
Reserveren
Nieuwsgierig? Stuur een e-mail naar amshi_operations@hilton.com of bel met (020) 710 60 23 voor een reservering.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.