Nieuws

Hotel Heerlickheijd van Ermelo opent 4-seizoenenterras

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo heeft haar terras volledig overdekt door een serre, waardoor het aantal zitplaatsen is verdubbeld naar 84 extra zitplaatsen en daardoor geschikt is voor alle weersomstandigheden.

De parasols hebben plaatsgemaakt voor een luxe en moderne schuifbare glazen overkapping met zonwering. Bovendien kunnen de glazen elementen aan de voor- en zijkant van de terrasoverkapping geopend én gesloten worden.

Aan de achterzijde van het hotel, met uitzicht op de Franse tuinen en fonteinen, ligt het nieuwe 4-seizoenen terras dat de allure heeft van een grote luxe tuinkamer. Tel daar het pas geplante frisse groen met klassiek rood gekleurde bloemen in de nieuwe bloempotten bij op, en de sfeer is af.

Ook nieuw is het comfortabele meubilair: relaxte stoelen met ruime tafels. Alle gerechten uit het restaurant zijn op het terras te bestellen, dus de kaart blijft even groot en gevarieerd. 

Het onlangs geopend overdekte terras is even groot als de brasserie, waardoor het aantal zitplaatsen bij Brasserie de Gouverneur in de Heerlickheijd bijna is verdubbeld.

Versailles van de Veluwe 
De mogelijkheden van het nieuwe 4-seizoenenterras zijn legio. Want het is niet alleen een mooie ambiance voor de hotelgasten. Ook voor gasten die willen komen lunchen, dineren of even willen genieten van een heerlijke kop koffie met gebak is de plek perfect. Net als dat het nieuwe 4-seizoenen terras uitermate geschikt is voor het houden van familiediners, verjaardagen, condoleances tot recepties.

Een prachtige plek met sprookjesachtig uitzicht, Hotel de Heerlickheijd van Ermelo wordt niet voor niets het Versailles van de Veluwe genoemd.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Noor* in Groningen geeft studenten 50% korting

Volgend artikel

Nieuwe directeur voor hotel De L’Europe in Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.