Nieuws

Hotel Haarhuis in Arnhem heeft met Sybren Muijs nieuwe leider

Het vijfsterrenhotel Hotel Haarhuis in Arnhem heeft Sybren Muijs benoemd tot nieuwe general manager. Muijs neemt de leiding van het hotel over van Wouter Dekker, die 6 jaar verantwoordelijk was voor de transformatie van Hotel Haarhuis naar de huidige status.

Sybren Muijs begon zijn carrière bij Hotel Haarhuis in april 2023. In januari 2024 promoveerde hij tot hotelmanager. Sinds deze maand is hij general manager en krijgt hij de volle verantwoordelijkheid over het hotel.

Muijs brengt een schat aan ervaring mee uit de hospitalitysector. Hij werkte eerder bij prestigieuze locaties zoals Château St. Gerlach in Zuid-Limburg, Hotel de Sterrenberg in Otterlo en het multifunctionele evenementencomplex Down Under in Nieuwegein.

Sybren Muijs

Als general manager is Muijs vastberaden om het erfgoed van Hotel Haarhuis te koesteren en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzame innovatie. Het hotel werkt met groene en milieuvriendelijke initiatieven, waaronder een eigen Vertical Farm en het CO2-neutrale restaurant LOCALS.

‘Hotel Haarhuis is een huis vol verhalen’, aldus Muijs. ‘We willen een plek zijn waar gasten niet alleen genieten van de historische sfeer, maar ook ervaren hoe we werken aan een duurzame toekomst. Het is onze missie om lekker en groen te combineren, midden in Arnhem.’

Over Hotel Haarhuis

Hotel Haarhuis opende de deuren in 1918. Eerst als koffiehuis, maar in de jaren 1920 werd ook slaapgelegenheid aangeboden. Anno 2024 biedt het vernieuwde hotel 127 luxe kamers, restaurant Locals, koffiecorner HOEK, rooftopbar BLOU, een fitness, de Cityspa met diverse sauna’s en behandelmogelijkheden, een terras, The Storage (wijnkelder & whisky bar) en 11 ruime zalen geschikt voor evenementen, bijeenkomsten en feesten tot 350 personen.

Lees ook:
Groene ambities bij Restaurant Locals in Hotel Haarhuis in Arnhem

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bijzondere moswand bij In den Rustwat in Rotterdam

Volgend artikel

Amsterdam en Vaassen in ranglijst beste Italiaanse restaurants buiten Italië

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.