Nieuws

Hotel de Weverij en restaurant Cordial in andere handen

Miriam en Jelle van Gangelen hebben Hotel de Weverij in Oss verkocht. Het bedrijf, dat ook restaurant Cordial huisvest, komt per 1 november in handen van Ingrid Burgstede en Hans van Zethoven, die ‘wonen met zorg’ toevoegen aan de exploitatie. In de toren van het gebouw komen 48 woon-zorgstudio’s.

‘Naast het borgen van de oude vertrouwde gastvrijheid in ons hotel en onze gastronomische succesformule met restaurant Cordial, hebben we samen met partners gekeken naar een toekomstbestendige bestemming van onze prachtige locatie in hartje Oss’, aldus Miriam en Jelle.

Zorgfunctie
Vanaf 1 november wordt een functie toegevoegd: ‘wonen met zorg’. In de toren van het gebouw komen 48 woon-zorgstudio’s, waarvan drie geschikt zijn voor een echtpaar. Een deel van de gemeenschappelijke ruimtes gaat worden gebruikt voor dagbesteding in de regio en gaat plaats bieden aan een fysiotherapie+-praktijk.

Designkamers
De nieuwe exploitanten worden Ingrid Burgstede en Hans Zethoven van ‘De zorg van toen’. Vanuit de visie dat zorg weer over mensen moet gaan, willen zij ‘wonen met zorg’ bieden die gericht is op de mogelijkheden en wensen van de bewoners. De twaalf designkamers van Hotel de Weverij blijven te boeken. Ook restaurant Cordial gaat verder, maar wordt ‘toegankelijker’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nice to Meat haalt revolutionair Zwitsers vlees naar Nederland

Volgend artikel

Foto’s: JRE-Nederland presenteert nieuwe leden en plannen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.