Nieuws

Hotel Assen luidt wildseizoen in met jaarlijkse Wildbuffet

Wie goed kijkt, ziet het wildseizoen al. Voor velen één van de mooiste seizoenen van het jaar. Bij Hotel Assen pakken ze uit met een Wildbuffet. Vrijdag 21 oktober kun je voor een bedrag van 37,50 per persoon genieten van een diversiteit een koude en warme wildspecialiteiten, inclusief livemuziek.

‘Het is weer zover’, zo kondigt Hotel Assen haar jaarlijkse Wildbuffet op vrijdag 21 oktober aan. ‘Een perfect avondje uit met vrienden, familie of gezellig met zijn tweeën.’

Wildspecialiteiten
De ontvangst is tussen 18.00 en 18.30 uur met aperitief en amuse. Aansluitend neem je deel aan het buffet met volop koude en warme wildspecialiteiten.

Hazenpeper
In het assortiment onder andere wildconsommé, wildpaté, hertencarpaccio, gerookt wild en gevogelte, gekonfijte eendenbout en de klassieke hazenpeper.

Dessertbuffet
Uiteraard sluit je af met een uitgebreid dessertbuffet, inclusief chocoladetoren, verse wafels en chocoladekebab.

Reserveren
Voor volwassenen bedraagt de prijs 37,50 euro per persoon, de kosten voor kinderen bedragen 18,75. Zogeheten receptiedrankjes zijn inbegrepen. Reserveren is gewenst.

Vorig artikel

Benefietlunch Limburgse restaurants voor Stichting Culibus

Volgend artikel

Schilo van Coevorden serveert zeven zonden tijdens Halloweendiner

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.