Nieuws

Hostellerie De Hamert komt met Alliance-jubileumarrangement

Hostellerie De Hamert in het Limburgse Wellerlooi komt met een speciale aanbieding ter ere van de 50e verjaardag van restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Het restaurant biedt een viergangenmenu niet voor 65 euro maar voor 50 euro aan.

Daar komt nog bij dat een hotelkamer ook nog eens voor slechts 50 euro wordt aangeboden. Handig om na het diner lekker te blijven slapen in het restaurant langs de Maas.

Het zogeheten Alliance-jubileumarrangement wordt aangeboden in de maanden januari, februari en maart. Samengevat gaat het om een overnachting, een 4 gangen Alliance-diner en een ontbijt.

Alliance Gastronomique
Hostellerie De Hamert is medeoprichter van Alliance Gastronomique, samen met restaurant De Zwaan in Etten-Leur. De Hamert ligt pal aan de Maas met uitzicht op het water. Voor elke gast is er een gratis en beveiligde parkeerplaats.

De kamers zijn ruim en hebben een groot balkom met uitzicht op de rivier of het bos. Verder is er een jacuzzi, een aparte douche en toilet. Gasten maken gratis gebruik van wifi.

Vorig artikel

Video: de ultieme Nederlandse kaasplank van Maarten Koek

Volgend artikel

Goed eten en goed slapen tijdens Bilderberg Winterweken

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.