Nieuws

Horecavakblad Entree Magazine beloont opvallende concepten

Horecavakblad Entree Magazine heeft maandag 30 november de jaarlijkse Hospitality & Style Awards uitgereikt. Twaalf winnaars ontvingen in Studio 21 in Hilversum een award, onder hen De Librije in Zwolle (beste restyling), Kaboom Hotel in Maastricht (beste hotelconcept) en Rijks Restaurant (beste design).

Tijdens een mooie gala-avond in Studio 21 in Hilversum zette Entree Magazine maandagavond 30 november opvallende horecabedrijven en -personen in het zonnetje.

Twaalf winnaars ontvingen een Entree Hospitality & Style Award 2015. Hieronder een overzicht van de gelukkigen. Zit jouw favoriet erbij?

Beste Cocktailbar: The Duchess in Amsterdam
Beste Hotelconcept: Kaboom Hotel in Maastricht
Beste Hoteldesign: The Hoxton in Amsterdam
Beste Restaurant & Bar: MaMa Kelly in Den Haag
Beste Restyling: De Librije in Zwolle
Dare Devil: The Suicide Club in Rotterdam
Beste Restaurantdesign: Rijks Restaurant in Amsterdam
Beste Hospitalityconcept: Kazerne in Eindhoven
Beste Koffieconcept: Bocca Coffee in Amsterdam
Horecaondernemer van het Jaar: Yossi Eliyahoo, oprichter van The Entourage Group in Amsterdam
Beste Bartender: Lennart Deddens van Mr. Mofongo in Groningen
Beste Barista: Wouter Andeweg van Bocca Coffee in Amsterdam

Meer informatie over de Hospitality & Style Awards 2015, de winnaars en de genomineerden vind je op de website van Entree Magazine.

Vorig artikel

Maaltijden Ciel Bleu-duo Onno en Arjan in vliegtuigen KLM

Volgend artikel

Jan Willem Alphenaar werkt het liefst bij Seats2meet Strijp-S in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.