Advertorial

Horeca is Topsport!

Advertorial – Een succesvol horecabedrijf begint met een gezonde leider, een persoon die lekker in zijn vel zit en een fitte actieve instelling en uitstraling heeft. Zo’n persoon is hét voorbeeld voor de rest van het team.

Het is bewezen dat organisaties met fitte ondernemers beter presteren en op de langere termijn succesvoller zijn! Uw sportieve medewerkers zijn net zo belangrijk, zij zorgen ook voor een actief en enthousiast team!

Kolibrie
Kolibrie ziet, gezien haar maatschappelijk functie in de Horeca, hierin een uitgesproken kans om horecaondernemers hiervan te overtuigen. Daarom hebben wij in samenwerking met Lenting en KHN een sportief platform opgericht onder de naam horeca is topsport. Hiermee verzorgen we elk jaar meerdere succesvolle sportevents voor heel Horeca Nederland.

Want zeg nou zelf, horeca is toch topsport?

Wij zouden het fantastisch vinden als u dit jaar van de partij bent met team Lenting & Kolibrie tijdens de Ten Miles op zondag 6 september. Graag nodigen wij u uit om mee te lopen met sportief (horeca) Nederland! Schrijf u hier in of ga naar www.horecaistopsport.nl.

Hardlopen
Behalve het gezonde en maatschappelijk verantwoorde aspect zijn de events met Lenting & Kolibrie een uitgelezen kans voor ondernemers om tijdens dit event, de presentatie en BBQ hun netwerk te verstevigen en kennis uit te wisselen met al hun collega’s.

Uiteraard zijn partners en kinderen van harte welkom en wordt er goed voor hen gezorgd. Partners 15 euro en kinderen gratis!

Culibus
Kolibrie draagt, in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een warm hart toe aan het goede doel de Culibus, een initiatief van Jeunes Restaurateurs Europe. De Culibus is een stichting die kinderen leert dat gezonde voeding belangrijk is.

Een samensmelting van dit maatschappelijk initiatief met de sportevents van Lenting & Kolibrie, om hiervoor nog extra donaties te genereren, spreekt wat ons betreft voor zich. Kijk ook op: www.culibus.nl.

U kunt ook sponsor worden van Lenting & Kolibrie. Neem voor specificaties en exposure contact op met Kolibrie Events op 013-54 99 111. Schrijf u hier in.

 

Vorig artikel

Nieuwe dinnershows Villa Thalia met François Geurds

Volgend artikel

Marco Derksen zoekt het hogerop bij Roofgarden in Arnhem

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.