Nieuws

Honderd chefs gaan koken en jij kunt erbij zijn

De line-up van de tweede editie van 100Chefs by Gault&Millau is bekend. Zaterdag 12 en zondag 13 oktober serveren liefst honderd chefs in het Miele Experience Center in Vianen signature dishes en presenteren 25 internationale wijnhuizen hun assortiment. Tickets zijn vanaf vandaag te bestellen.

Tijdens het evenement komen liefst honderd chefs in actie, verdeeld over twee dagen. Ze maken ieder driehonderd signatuurgerechten op amuseformaat. Daarvoor worden achttien keukens ingericht van waaruit minimaal vijftien chefs tegelijkertijd een gerecht serveren. Drie keer per dag wijzigt de samenstelling.

Internationale wijnhuizen

Tegelijkertijd is er de gelegenheid om kennis te maken met 25 wijnhuizen uit Europa en de rest van de wereld. Zij presenteren een selectie wijnen uit hun assortiment en je kunt deelnemen aan proeverijen.

Het evenement is een samenwerking tussen culinaire gids Gault&Millau, Gall&Gall en Miele, en vindt beide dagen plaats van 12.00 tot 18.00 uur. Een ticket voor één van beide dagen kost 150 euro, passe-partouts zijn beschikbaar voor 250 euro. Deze bestel je op de website van 100Chefs by Gault&Millau. Per dag is plek voor duizend mensen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jurgen van der Zalm: in 6 maanden van 0 naar 2 sterren

Volgend artikel

Chefswissel bij Latour*: ‘Nu is het mijn beurt’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.