Nieuws

Hilton the Hague introduceert nieuw concept: Mindful Meetings

Bij Hilton The Hague kunnen bezoekers vanaf vandaag verschillende ‘healthy’ extra’s boeken bij een vergadering, congres of event. Het hotel introduceert ‘Mindful Meetings’: een nieuw concept ter aanvulling op het huidige meetings,- incentives-, congressen- en eventsaanbod.

Zo is er de mogelijkheid om bij de boeking van bijvoorbeeld een vergadering, ook een yogales of business energizer in te plannen, of een speciale gezonde lunch met powerfood en juices.

Het nieuwe concept wordt geïntroduceerd in het kader van de strategie van Hilton Worldwide om meetings meer eco-bewust te maken en de gezondheid van de meetingdeelnemers extra aandacht te geven.

Discover the unexpected
De Mindful Meetings van Hilton the Hague passen goed bij de visie van hotel. ‘In alle activiteiten van Hilton the Hague staat de visie ‘discover the unexpected’ centraal. Ons nieuwe concept is een reactie op ontwikkelingen als de toename van het aantal burnouts en de toenemende focus op gezond en bewust eten’, aldus Sjoerd Sybesma, general manager van het Haagse hotel.

Sybesma vervolgt: ‘Juist op de werkvloer zijn dat belangrijke thema’s, want een goede gezondheid draagt bij aan het geluk en de vitaliteit van de werknemers. En dat is natuurlijk weer goed voor de inzet en productiviteit. Hilton The Hague biedt daarom graag de mogelijkheid om tijdens vergaderingen, congressen en andere events gezond en bewust aan het werk te gaan.’

Restaurant Pearl
Ter introductie van het Mindful Meetings-concept biedt Hilton The Hague iedereen die in oktober een boeking maakt, een gratis activiteit uit het Mindful Meetings-aanbod.

Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag. De gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en de grote Mesdag balzaal die 300 personen kan faciliteren.

Het hotel, met Restaurant Pearl, cocktailbar SPARK met terras aan het water en een Starbucks coffee-corner in de hotellobby, is de ideale locatie voor een evenement.

Vorig artikel

Designdiners Dutch Cuisine tijdens Dutch Design Week

Volgend artikel

Restaurant Ross Lovell in Ridderkerk viert 2-jarig bestaan

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.