Nieuws

Hilton The Hague eerste hotel in Den Haag met Starbucks koffiecorner

Hilton The Hague heeft vandaag, als eerste hotel in Den Haag, een koffiecorner geopend waar Starbucks-producten worden verkocht. Voorbijgangers en hotelgasten kunnen vanaf heden aan de Zeestraat 35 terecht voor een vers bereid Starbucks drankje voor onderweg.

Hilton The Hague serveert alle bekende Starbucks drankjes en zegt trots te zijn op deze samenwerking met Starbucks, die niet alleen zorgt voor de training van de baristas, maar tevens haar productexpertise inbrengt.

Sjoerd Sybesma, Hotelmanager Hilton The Hague: ‘Hiermee bieden wij niet alleen onze hotelgasten, maar tevens de ondernemers in de omgeving de mogelijkheid om even bij ons hotel binnen te komen, om een heerlijke beker Starbucks koffie voor onderweg mee te nemen’.

Centraal Station van Den Haag
Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam en Rotterdam.

De 195 gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Het hotel beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en balzaal De Mesdag die 300 personen kan faciliteren. Het hotel, met Restaurant Pearl en cocktailbar SPARK met zomerterras waar men kan lunchen aan het water, is de ideale locatie voor een evenement.

Vorig artikel

Gastromarathon met topkoks in Amsterdam voor Dance4Life

Volgend artikel

Perzische lunch bij Wereldmuseum tijdens reis door Iran

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.