Nieuws

Het Roode Koper opent vakantievilla op de Veluwe

Het Roode Koper in Leuvenum opent in december landhuis De Struyckenbergen. Deze privévilla met wellnessfaciliteiten is geschikt voor groepen tot maximaal zestien personen. Het is gelegen aan de Stakenbergse Heide op de Veluwe, de plek voor de schaapskudde van Elspeet en de entree tot het Leuvenumse bos.

‘Een prachtige plek voor een vakantievilla’, aldus Landgoed Het Roode Koper over haar nieuwste aanwinst. ‘Landhuis De Struyckenbergen ligt op slechts een uur rijden van Amsterdam en centraal op de Veluwe.’

Luxe keuken
De riante en luxe keuken is voorzien van alle moderniteiten, inclusief wijnkoelkast, XL-oven en een comfortabele en royale eetkamer. Dankzij een fraaie glazen wand is de lichtinval enorm en het uitzicht op de heide schitterend.

Tuin en heide
De keuken is afsluitbaar van de woonkamer, die is voorzien van elegante meubels en fijne zitbanken, een prachtige houten visgraat vloer en een erker met zicht de tuin en de heide. Alle ruimten in het huis zijn voorzien van mechanische (buiten)luchtverversing en eikenparket.

Wellness
In het gebouw naast de villa zijn de wellnessfaciliteiten gerealiseerd. Een luxe sauna met stoombad, wellness- en stortdouche en een whirlpool buiten.

Leuvenumse bos
De villa ligt aan de Stakenbergse heide, daar waar de schapenkudde van Elspeet graast en waar de heide overgaat in het Leuvenumse bos.

Zestien personen
Er is plaats voor maximaal zestien personen. De minimale huurperiode bedraagt twee nachten. Tijdens feestdagen en schoolvakantie geldt een verblijfsduur van minimaal zeven nachten. De opening is in december.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel New York en ss Rotterdam openen pop-up winkel

Volgend artikel

Maak kans op het ‘kookboek van jouw favoriete steden’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.