Nieuws

Het Koetshuis lanceert Doordeweeks Genieten

Het Koetshuis in Bennekom heeft een nieuw arrangement gelanceerd; Doordeweeks Genieten. Bezoekers kunnen twee gerechten van de kaart kiezen voor een vaste prijs, inclusief aperitief hapjes, amuses en ambachtelijk gebakken brood.

Doordeweeks Genieten bij Het Koetshuis kan op dinsdag, woensdag en donderdag. De vaste prijs voor dit arrangement is 39,50 euro, dit is dus inclusief aperitief hapjes, amuses ambachtelijk zelfgebakken brood en twee gerechten naar keuze van de kaart.

Het Koetshuis staat zeker in deze tijd van het jaar bekend om z’n wildgerechten. Op de kaart staat dan onder andere ook hertenrug met kroketjes van paddenstoelen en een jus van stoofpeertjes. Of patrijs (twee bereidingen) met Elzasser zuurkool, rozijnen en een saus van Chartreuse.

Bennekom
Restaurant Het Koetshuis ligt in het bosrijke gebied net buiten Bennekom. Het restaurant beschikt over een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Recent was Het Koetshuis groot in het nieuws vanwege Taste4Life, een galadiner in het Okura Hotel in Amsterdam waarbij geld opgehaald werd voor het goede doel. Eigenaar Wicher Löhr van Het Koetshuis was een van de initiatiefnemers van het gala.

Videoverslag Taste4Life

Vorig artikel

Het verhaal achter vernieuwd Ciel Bleu volgens Onno Kokmeijer

Volgend artikel

Opening restaurant Swych en NH Collection Doelen Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.