Nieuws

Het Koetshuis in actie voor goede doel en jij kunt bieden

Het Koetshuis in Bennekom komt in actie voor het goede doel. Tot 21 december kun je bieden op een geheel verzorgd diner bij jou thuis op Eerste Kerstdag. De opbrengst komt geheel ten goede aan onderzoek naar speekselklierkanker.

Een mooi en bijzonder initiatief van eigenaren Danny en Saskia Löhr van het sterrestaurant in Bennekom. Zij verloren hun vader en man Wicher aan deze zeldzame vorm van kanker, waarvoor het medicijn of de juiste behandeling helaas nog niet is gevonden.

Taste4Life-gala
Vier jaar geleden hielden zij in samenwerking met drie speekselklierkankerpatiënten het Taste4Life-gala en haalden ze geld op voor meer onderzoek.

Nu koken in het restaurant vanwege corona niet mogelijk is, hebben ze besloten een compleet verzorgd diner thuis te verkopen voor dit goede doel.

Danny Lohr
Wil jij meehelpen om Wichers ziekte onder de duim te krijgen? Dan kun je tot 21 december een bod uitbrengen. Dat kan door contact op te nemen met Danny Lohr.

Telefonisch via (0318) 41 73 70 of door het sturen van een e-mail naar info@hetkoetshuis.nl. Het hoogste bod wint!

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Merlet in Schoorl opent après ski-bar voor takeaway

Volgend artikel

Ewout Eleveld van start met Bistro LOF op Parc Broekhuizen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.