Partnercontent

Het ‘kleinste restaurant van Nederland’ op Horecava

Partnercontent – Nice to Meat, L’Exception en Schmidt Zeevis presenteren zich gezamenlijk op de Horecava 2023 in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze dagen is er op de stand (0106, hal 8) een mini-restaurant ingericht waar gasten de meest revolutionaire en lekkerste ‘Surf, Turf & Wine Special’ kunnen proeven.

Zo komt Nice to Meat met LUMA, het spectaculaire vlees dat is gerijpt met een schimmel, een technologie uit Zwitserland, voegt Schmidt Zeevis daar hand gedoken Noorse coquilles aan toe en serveert L’Exception daarbij een glas Nicolas van het Zuid-Afrikaanse Boschendal.

Het gerecht wordt ter plekke bereidt door Maurice Rootinck, de TikTok-chef van Nice to Meat. Met een grote klok wordt aangegeven wanneer er plek is. Wie op tijd op de juiste plek is, kan een van de gelukkige gasten zijn.

‘We willen als samenwerkend team laten zien wat er nieuw is op de markt en waar je samen toe in staat bent. Onze producten staan nooit op zich, ze versterken elkaar. Hiermee willen we horeca professionals inspireren’, aldus de drie partners.

De Horecava vindt plaats van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari. Het ‘Kleinste Restaurant van Nederland’ is te vinden in hal 8, standnummer 0106.

Over Nice to Meat
Marktleider Nice tot Meat is de oudste en een van de grootste horecaslagers van Nederland en leverancier van sterrenchefs. Sinds 2020 levert Nice to Meat haar vlees ook aan consumenten via de webshop nicetomeatyou.nl en de Pop-up slagerij. Nice to Meat snijdt jaarlijks circa 12 miljoen steaks van ossenhazen, entrecotes en ribeyes.

Over L’Exception
L’Exception importeert en distribueert wijnen, waters en spirits van hoogwaardige kwaliteit uit vrijwel alle vooraanstaande wijn producerende landen. Restaurants, theaters, hotels, cateraars en betere wijnwinkels maken gebruik van het assortiment.

Over Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam
Sinds 1916 is Schmidt Zeevis als groothandelaar en bewerker van vis actief in de volgende afzetkanalen: Horeca (de grootste markt), Cruise, Scheepvaart, Export, Retail, Industrie en Catering. Daarnaast heeft Schmidt Zeevis de mooiste viswinkel van Nederland. Klanten kopen niet alleen in de fysieke winkel, maar ook steeds meer bij de webwinkel.

Vorig artikel

Opslag en onderhoud koelkast en vriezer: zo doe je dat!

Volgend artikel

Zingende obers nemen hotel in Friesland over

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.