Nieuws

Herfstarrangement restaurant hotel Merlet in Schoorl

Genieten van de herfst, het strand en de duinen van Schoorl én goed eten en goed drinken. Het kan met het herfstarrangement van restaurant hotel Merlet. Een zesgangendiner in het met een ster bekroonde restaurant, een overnachting inclusief ontbijt, gebruik van wellness en fitness en een fiets.

Kom naar Schoorl en maak een herfstwandeling door het prachtige Schoorlse duingebied of waai lekker uit op het strand.

Bij hotel restaurant Merlet weten ze heel goed hoe je de gezelligheid en de mooie natuur van de herfst optimaal kunt beleven.

Jonathan Zandbergen
Daarom is een speciaal herfstarrangement samengesteld. Daarin onder andere een zesgangendiner van de hand van sterchef Jonathan Zandbergen, inclusief een glas champagne.

Overnachting
Je overnachting is inclusief ontbijt, gebruik van zwembad, sauna, stoombad en fitness, én een fiets (om de bossen en duinen van Schoorl te bezoeken).

Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant hotel Merlet, daar vind je ook de voorwaarden en verdere informatie.

Alliance en QL
Merlet is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique en QL Hotels & Restaurants.

Vorig artikel

Openingsactie restaurant De Molenaar in Onderdendam

Volgend artikel

Menno Post maakt een gerecht met Kvitsøy Zalm

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.