Nieuws

Herfst en wild bij Villa Ruimzicht in Doetinchem

Hoewel het de komende dagen nog volop zomer is, staat de herfst voor de deur. Donderdag 22 september gaat het seizoen officieel van start. Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem heeft een herfstarrangement samengesteld. Boek je met de code Herfst@Villa, dan krijg je – ook nog eens – 15 procent korting.

Bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem kijken ze terug op een mooie en gezellig drukke zomer, maar ook vooruit naar de herfst en het wildseizoen.

Arrangementen
Er zijn twee arrangementen samengesteld, die onder vermelding van de kortingscodes Herfst@Villa en Wild@Villa ook nog eens zijn te boeken met een reductie van 15 procent.

Ontbijt en diner
Vanaf 22 september kun je in Doetinchem terecht voor de ‘Herfst wandelroute’. Je maakt een wandeling van 2,5 of 7 kilometer, hebt twee overnachtingen in een lifestylekamer inclusief live cooking-ontbijt, een verrassingsmenu van vier gangen en een designshopper van Loqi naar keuze (één per arrangement).

Reserveren
De prijs bedraagt 139 euro per persoon op basis van een tweepersoonsbezetting en beschikbaarheid. Reserveren met de code Herfst@Villa levert je een korting van 15 procent op.

Wild eten in de Achterhoek
De Achterhoek is een uitermate geschikte plek voor het eten van wild. Dat kan ook bij Hotel Villa Ruimzicht.

Bubbels
Het samengestelde arrangement bestaat uit ontvangst met een glas bubbels en ‘wild bite’, een overnachting in een lifestylekamer inclusief live cooking-ontbijt en een Achterhoeks culinair pakket voor thuis.

Prijzen
Kosten: 149 euro per persoon op basis van beschikbaarheid en tweepersoonsbezetting. Een korting van 15 procent als wordt gereserveerd met code Wild@Villa.

Dit arrangement is te boeken tussen 15 oktober en 31 januari 2017, met uitzondering van 24, 25 en 26 december.

QL Hotels & Restaurants
Voor reserveringen en de (verdere) voorwaarden kun je terecht op de website van Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem, dat is aangesloten bij QL Hotels & Restaurants.

Vorig artikel

Bijzondere kaaslunch van Jeroen Brouwer bij De Loohoeve

Volgend artikel

Eten, drinken en goed doel steunen tijdens Lazy Sunday Afternoon

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.