Persoonlijk

Herco van Arragon: ‘Broodje shoarma na het service’

Wat drijft chefs en hoteliers? Wat doen ze om fit te blijven, waar eten ze zelf graag, wat hebben ze altijd in de koelkast liggen en wat is dé guilty pleasure die ze exclusief delen met ChefsFriends? In deze aflevering Herco van Arragon van De Keuken van Arragon in Fluitenberg.

Wat is jouw guilty pleasure?
‘Broodje shoarma na het service.’

Thuis in mijn koelkast staat altijd…
‘Een fles champagne. Eigenlijk wel meer dan één.’

Wat doe je om fit te blijven?
‘Voetbal kijken, hahaha, en af toe fietsen.’

Welke muziek schalt er uit de luidsprekers tijdens de mise-en-place? Of hebben jullie met het keukenteam een ritueel?
‘Faithless met God is a dj keihard vlak voor een drukke avond of tijdens de mise-en-place. Als het vet fout gaat en we bijna de zeik in zijn gegaan (gebeurt natuurlijk nooit, maar soms…) REM met Everybody hurts, hahaha.’

Welk ingrediënt ontbreekt nooit op jouw kaart?
‘Klaverrund, omdat het mooi en eerlijk vlees is uit de regio.’

Vakantie. Ik ga graag naar…
‘De Canarische eilanden, omdat het daar altijd mooi weer is. Ik moet eerlijk zeggend dat Denemarken vorige zomer ook fantastisch was, een reden om er vaker heen te gaan.’

Als ik zelf uit eten ga, doe ik dat graag bij…
‘Een goed restaurant waar je lekker ongedwongen en anoniem kunt genieten.’

Welke spannende plannen heb jij voor 2023?
‘Ik krijg EINDELIJK een nieuwe keuken. Super spannend. Hij wordt in twee weken tijd geplaatst, hopelijk gaat het allemaal zoals gepland.’

Bekijk hier alle afleveringen van de serie!

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Je kunt nu slapen op het water bij Strandhotel Cadzand

Volgend artikel

Bekroonde hotelconciërge wil ‘influencer zijn op zijn vakgebied’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.