Nieuws

Herberg Onder de Linden Aduard serveert bier-spijslunch

In samenwerking met Bierselect serveert Herberg Onder De Linden in Aduard zondag 24 november een bier-spijslunch. Als gast krijg je acht kleine gerechtjes geserveerd, die worden begeleid door evenzoveel bijpassende bieren. Een plek aan tafel kost 110 euro, deze prijs is all-in.

Bier en spijs komen samen tijdens een bijzondere lunch van en bij Herberg Onder de Linden in Aduard.

Steven Klein Nijenhuis
In het met een Michelinster bekroonde restaurant kun je zondag 24 november genieten van smakelijke gerechten uit de keuken van Steven Klein Nijenhuis en bijzondere bieren van Tommie Sjef Wild Ales en Bokke.

Bieren
Tommie Sjef Wild Ales uit Den Helder staat bekend om zijn biologische gebalanceerde wilde bieren, die één tot drie jaar in houten vaten vergisten en rijpen.

Lees ook: Favoriete restaurants in Groningen van Tanja en Steven Klein Nijenhuis

Het gebruik van wilde gisten, bacteriën en de toevoeging van diverse soorten fruit zorgen voor een karakteristieke smaak. Het werken met de natuur, de tijd en het loslaten van natuurlijke processen spelen een belangrijke rol bij het maken van zijn bieren.

Lambieken
Bokke uit het Belgische Hasselt is één van de grootste namen in de huidige bierwereld. Raf Soef blendt verschillende lambieken en saison-bieren tot prachtige bieren.

Lees ook: Favoriete delicatessenwinkels in Groningen van Tanja en Steven Klein Nijenhuis

Zijn keuze voor oude vaten, het gebruik van experimentele fruitsoorten en productiemethodes maken de bieren uniek.

Reserveren
De prijs per couvert bedraagt 110 euro all-in. Steven serveert acht kleine gerechtjes, die worden begeleid door acht bijpassende bieren. Tafelwater, koffie/thee met friandises zijn eveneens inbegrepen.

Reserveren kan via deze link. De ontvangst is zondag 24 november vanaf 12.30 uur, om 13.00 uur neem je plaats aan tafel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Decemberarrangement en nieuwjaarspecial bij Valuas Venlo

Volgend artikel

De favoriete delicatessenzaken in Gelderland van Kees Hensen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.