Home / Nieuws / Herberg Onder de Linden Aduard serveert bier-spijslunch

Herberg Onder de Linden Aduard serveert bier-spijslunch

In samenwerking met Bierselect serveert Herberg Onder De Linden in Aduard zondag 24 november een bier-spijslunch. Als gast krijg je acht kleine gerechtjes geserveerd, die worden begeleid door evenzoveel bijpassende bieren. Een plek aan tafel kost 110 euro, deze prijs is all-in.

Bier en spijs komen samen tijdens een bijzondere lunch van en bij Herberg Onder de Linden in Aduard.

Steven Klein Nijenhuis
In het met een Michelinster bekroonde restaurant kun je zondag 24 november genieten van smakelijke gerechten uit de keuken van Steven Klein Nijenhuis en bijzondere bieren van Tommie Sjef Wild Ales en Bokke.

Bieren
Tommie Sjef Wild Ales uit Den Helder staat bekend om zijn biologische gebalanceerde wilde bieren, die één tot drie jaar in houten vaten vergisten en rijpen.

Lees ook: Favoriete restaurants in Groningen van Tanja en Steven Klein Nijenhuis

Het gebruik van wilde gisten, bacteriën en de toevoeging van diverse soorten fruit zorgen voor een karakteristieke smaak. Het werken met de natuur, de tijd en het loslaten van natuurlijke processen spelen een belangrijke rol bij het maken van zijn bieren.

Lambieken
Bokke uit het Belgische Hasselt is één van de grootste namen in de huidige bierwereld. Raf Soef blendt verschillende lambieken en saison-bieren tot prachtige bieren.

Lees ook: Favoriete delicatessenwinkels in Groningen van Tanja en Steven Klein Nijenhuis

Zijn keuze voor oude vaten, het gebruik van experimentele fruitsoorten en productiemethodes maken de bieren uniek.

Reserveren
De prijs per couvert bedraagt 110 euro all-in. Steven serveert acht kleine gerechtjes, die worden begeleid door acht bijpassende bieren. Tafelwater, koffie/thee met friandises zijn eveneens inbegrepen.

Reserveren kan via deze link. De ontvangst is zondag 24 november vanaf 12.30 uur, om 13.00 uur neem je plaats aan tafel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.