Nieuws

Heel weekeinde Valentijn bij restaurant De Fuik in Aalst

Bij restaurant De Fuik duurt de dag van de liefde dit jaar een weekeinde. In Aalst worden voorafgaand aan Valentijnsdag enkele heerlijke menu’s geserveerd. Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari kun je genieten van een lunch van vier gangen en/of een diner van zes gangen.

Een goede reden voor een bezoek aan een restaurant is natuurlijk niet noodzakelijk, maar Valentijnsdag is vanzelfsprekend wel een goede aanleiding.

Martin Ruisaard
Bij restaurant De Fuik in Aalst vieren ze dat niet op dinsdag 14 februari, de feitelijke dag van de liefde, maar in het weekeinde daaraan voorafgaand.

Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari serveren eigenaren Rosita en Martin Ruisaard een speciaal menu tijdens de lunch en tijdens het diner.

Lunch en diner
De lunch is een viergangenmenu voor 35 euro, all-in beschikbaar voor 75 euro. Het diner bestaat uit zes gangen voor 50 euro (all-in 90 euro).

JRE Nederland
Reserveren kan via de website van het restaurant, dat is aangesloten bij JRE Nederland. Geef bij je reservering even aan of je kiest voor all-in.

Vorig artikel

Video: Menno Post over inspiratie, De Bokkedoorns en de toekomst

Volgend artikel

Derde editie eigen restaurantweek Wolfslaar in Breda

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.