Nieuws

Hardlopend de stad ontdekken met hotel Pulitzer Amsterdam

Sportief bezig zijn, terwijl je geniet van verschillende hoogtepunten van de hoofdstad. Het kan met het concept Running Concierge van hotel Pulitzer Amsterdam. Iedere donderdagochtend maak je onder begeleiding een rustige run van 7 kilometer en sluit je af met een heerlijke bowl.

Ontdek de mooiste plekken van Amsterdam en begin de dag volledig opgeladen met Running Concierge van Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht.

Hoogtepunten
Elke donderdagochtend om 7.30 uur kun je deelnemen aan een rustige run van 7 kilometer. Hardloper Caroline, de Running Concierge, neemt je in ongeveer een uur mee langs verschillende hoogtepunten van de stad: eigenzinnige straten, groene parken en de historische grachten.

Bowl
Na afloop kun je genieten van een heerlijke bowl, gemaakt door Pause at Pulitzer en ontvang je een duurzame Join the Pipe-fles om de hele dag gehydrateerd te blijven. Alle hotelgasten zijn welkom en kunnen zich inschrijven bij he Concierge Team. De kosten bedragen 15 euro.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

A Thermen Zeeland in Kamperland is luxe wellness aan zee

Volgend artikel

Wild van wild bij restaurant De Fuik in Aalst

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.