Haralds Hospitality

Haralds Hospitality: Wel of niet gerecht uitleggen?

In de nieuwe aflevering van Haralds Hospitality gaat SVH Meestergastheer Harald Hovenkamp in op de vraag: wel of geen uitleg over een gerecht aan tafel.

Harald is naast SVH Meestergastheer ook mede-eigenaar van een sterrestaurant, Master of Science, Hospitality & Service Management én schreef boeken over gastheerschap. In de zesdelige videoserie ‘Haralds Hospitality’ geeft Harald Hovenkamp van Kaatje bij de Sluis in Blokzijl zijn kijk op gastvrijheid in 2020.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jubileummenu bij Aan de Zweth in Schipluiden

Volgend artikel

Beestachtig lekker: Albert Kooy over aardpeer

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.