Hij is SVH Meestergastheer, mede-eigenaar van een sterrestaurant en Master of Science, Hospitality & Service Management. Daarom leggen we onze vragen over gastvrijheid graag voor aan Harald Hovenkamp, eigenaar van het befaamde restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. In de zesdelige videoserie “Haralds Hospitality” geeft hij een kijkje op gastvrijheid in 2020. Vandaag de vraag: hoe herken je goed gastheerschap?
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Gijs Hoevenaars is ruim twee maanden eigenaar van Muggels by Gijs in Uden. De voormalige…
-
De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent gezelligheid, familie/vrienden, heerlijk eten én natuurlijk genieten…
-
Advertorial - Uit eten gaan naar een luxe restaurant is een geweldige ervaring. De sfeer,…