Nieuws

Happy Monday-menu bij Restaurant Marrees in Weert

Restaurant Marrees, eerder deze week bekroond met een Michelinster, maakt van elke maandag een culinaire maandag. Er is dan namelijk een speciaal Happy Monday-menu beschikbaar.

Zeker interessant voor mensen met drukke weekendeinden, of omdat je op maandagavond gewoon lekker culinair wilt genieten.

Het Happy Monday-menu bestaat uit een 4-gangenmenu, voorafgegaan van een glas Prosecco en amuses. Bij het menu worden bijpassende wijnen geschonken en tafelwater. De maandagavond wordt afgesloten met koffie of thee met friandises. Het Happy Monday-menu wordt aangeboden voor een all-in prijs van 100 euro.

Restaurant Marrees werd begin deze week door Michelin bekroond met een ster. Het restaurant is gevestigd in een nieuw pand in het centrum van Weert met een parkeergarage om de hoek.

Lees ook onze foodblog:
Restaurant Marrees: internationale allure in Weert

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Bokkepruik stopt en komt met een speciaal vaarwelmenu

Volgend artikel

100 euro all-in actie bij De Jonge Dikkert in Amstelveen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.