Nieuws

Hanzesteden zomerarrangement bij Kasteel Engelenburg in Brummen

Kasteel Engelenburg in Brummen komt met een zomerarrangement waarbij de Hanzesteden Zutphen, Deventer en Doesburg in de schijnwerpers staan. Eten, drinken en slapen doen gasten op het kasteelhotel in het buitengebied van Brummen nabij Zutphen.

Het zogeheten Hanzesteden zomerarrangement wordt aangeboden van 7 juli tot 23 augustus en bevat:

  • 2 overnachtingen in een comfort, luxe kamer of suite
  • 2 maal een feestelijk ontbijt
  • Culinair 3-gangendiner op de dag van aankomst
  • Gastronomisch 4-gangendiner op de tweede dag
  • Vaartocht met een fluisterboot door Zutphen
  • Stadswandeling met gids in Zutphen of Doesburg

Fiets-, wandel- en autoroutes naar en door de Hanzesteden Zutphen, Deventer en Doesburg.

Het arrangement wordt aangeboden voor 267,50 euro per persoon. Wie de IJssel wil ervaren kan voor een meerprijs van 27,50 euro een boottocht boeken over de meest Hollandse rivier van Nederland. Kasteelheer Johan Agricola stuurt persoonlijk de klassieke houten sloep over de veelzijdige IJssel.

Reserveren voor het Hanzesteden zomerarrangement kan door te bellen met 0575-569999.

De Hanzesteden Zutphen en Doesburg kenmerken zich door een historisch stadscentrum als gevolg van een rijke geschiedenis. Zowel in Zutphen als in Doesburg ademt het centrum met de vele monumentale panden de sfeer van vroeger uit, toen Zutphen en Doesburg bloeiende handelssteden waren.

Kasteel Engelenburg ligt net buiten Brummen op steenworp afstand van de Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Vanuit het restaurant kijk je uit op de vijver en golfbaan. Het kasteelhotel telt 41 kamers en suites welke gelegen zijn in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vegetarische lunchspecial bij Sense in Den Bosch

Volgend artikel

WK-finale-arrangement bij De Groene Lantaarn in Staphorst

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.