Je hoeft niet in Zuid-Limburg te wonen om te genieten van de bourgondische omgeving. Reserveren voor de wildavond van l’Atelier in Gulpen is ook een prima manier om kennis te maken met de geneugten van de regio. Vrijdag 8 november kun je er genieten van een amusemenu van acht gangen.
Vrijdag 8 november staat restaurant l’Atelier in Gulpen volledig in het teken van het wildseizoen.
Hans Kinkartz
Chef-kok en eigenaar Hans Kinkartz en zijn team serveren een amusemenu van acht gangen. Het enige dat jij hoeft te doen, is genieten van ‘mooie smaken in spannende combinaties en bereidingen’.
Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 80 euro en reserveren kan via deze link. Restaurant l’Atelier is aangesloten bij JRE-Nederland.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Pulitzer Amsterdam bestaat in 2020 vijftig jaar en trapt de verjaardag af met een heus…
-
Wie februari zegt, zegt Valentijnsdag. En carnaval. In 2018 volgen beide festiviteiten elkaar op. De…
-
Jaarlijks maakt het vakblad Misset Horeca de Koffie Top 100 bekend. Deze ranglijst bevat de…