Nieuws

Hans Kinkartz serveert wildmenu bij l’Atelier in Gulpen

Je hoeft niet in Zuid-Limburg te wonen om te genieten van de bourgondische omgeving. Reserveren voor de wildavond van l’Atelier in Gulpen is ook een prima manier om kennis te maken met de geneugten van de regio. Vrijdag 8 november kun je er genieten van een amusemenu van acht gangen.

Vrijdag 8 november staat restaurant l’Atelier in Gulpen volledig in het teken van het wildseizoen.

Hans Kinkartz
Chef-kok en eigenaar Hans Kinkartz en zijn team serveren een amusemenu van acht gangen. Het enige dat jij hoeft te doen, is genieten van ‘mooie smaken in spannende combinaties en bereidingen’.

Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 80 euro en reserveren kan via deze link. Restaurant l’Atelier is aangesloten bij JRE-Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Op weg naar Brut172: Hans van Wolde opent pop-up restaurant

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Gelderland van Kees Hensen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.